Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hukuk Sohbetleri
Yazar Mesaj
Av.Ferda AYDIN Çevrimdışı
Site Yönetici

Katılma Tarihi: Sep 2009
Rep Puanı: 0
Hukuk Sohbetleri
Hukuki yorumlar, görüşler ve tartışmalar.. Soru niteliği taşımayan her türlü hukuki sohbet için..

Saygılarımla..
09-14-2009 03:01 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Site Yönetici

Avukatlık Büroları ve Sigara Yasağı
Hukuk Sohbetlerine; son günlerde tartışma konusu olan sigara yasağı ile ilgili olarak Avukatlık büroları da yasak kapsamında mı sorusundan hareketle bu konuda kanunla yapılan düzenlemede cevabı aramakla başlayalım diyorum..

Avukatların büroları aşağıda sunulan Kanun'un 2/b bendindeki tanıma
uymakta olduğundan sigara yasağı kapsamındadır:

TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN ZARARLARININ ÖNLENMESİ VE KONTROLÜ HAKKINDA KANUN

TÜTÜN ÜRÜNLERİNİN YASAKLANMASI
MADDE 2 - (Değişik madde ve başlığı: 5727 - 3.1.2008 / m.3 - Yürürlük m.10) (1) Tütün ürünleri;
a) Kamu hizmet binalarının kapalı alanlarında,
b) Koridorları dahil olmak üzere her türlü eğitim, sağlık, üretim, ticaret, sosyal, kültürel, spor, eğlence ve benzeri amaçlı özel hukuk kişilerine ait olan ve birden çok kişinin girebileceği (ikamete mahsus konutlar hariç) binaların kapalı alanlarında,
c) Taksi hizmeti verenler dahil olmak üzere karayolu, demiryolu, denizyolu ve havayolu toplu taşıma araçlarında,
ç) Okul öncesi eğitim kurumlarının, dershaneler, özel eğitim ve öğretim kurumları dahil olmak üzere ilk ve orta öğrenim kurumlarının, kültür ve sosyal hizmet binalarının kapalı ve açık alanlarında,
d) Özel hukuk kişilerine ait olan lokantalar ile kahvehane, kafeterya, birahane gibi eğlence hizmeti verilen işletmelerde, tüketilemez.
(Kaynak:Kazancı)

Saygılarımla..
(Bu Mesaj 09-14-2009 03:08 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Av.Ferda AYDIN.)
09-14-2009 03:07 PM
Site Yönetici

HUKUKCAFE.COM'UN BÜYÜK BAŞARISI!
Hukukcafe.com'un Web Alanındaki Başarısı üzerine..

--------------------------------------------------------------------------------

Biraz önce bir arama motorunda sitenin adını yazarak arama yaparken daha önce görmediğim bir haberle karşılaştım.Doğrusu şaşırdım ve bir o kadar da sevindim.Bir buçuk yıllık bir hukuk sitesinin web alanında en başarılı hukuk siteleri arasına girmesi siteye emek verenlerden biri olarak doğrusu beni çok duygulandırdı.Bu sevincimi bizi yalnız bırakmayarak ve inanarak aynı anda yola çıktığımız veya sonradan aramıza katılan Hukukcafe dostu tüm üyelerimizle paylaşmak istedim.Haberi aktarıyorum ve açıkçası bu haberi yapan kaynak kim bilmiyorum ama kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum..

En dinamik hukuk sitesi

Hukuksitesi.info hukuk sitelerinden gelen rss yayınlarını takip ederken bir konuda daha istatistiki bilgi dağarcığı olmaya devam ediyor. O da en aktif hukuk sitelerinin tespiti.
Sitemizi takip edenler sürekli güncellenen hukuk sitelerini, daha doğrusu onlardan gelen yeni iletileri okunmamış yazı olarak görmekteler.
Sitemize sürekli bilgi gönderen ilk üç siteyi değerlendirmek çok zor olmasa gerek.
Bunların birincisi (ki hiç şaşırmadık) hukuki.net ; en aktif, en üretken ve en dinamik konular hukuki.netten geliyor. Site durmadan üretiyor desek yanlış olmaz, Türkiye’de henüz rekabet edecek bir site yok gibi görünüyor.
İkinci dinamik site olarak hukukcafe.com sitesini gösterbiliriz. Henüz yeni olmasına rağmen popüler olma yolunda giden hukukcafe.com sitesini tebrik etmek gerekiyor.[color=#FF4500][/color]Üçüncü dinamik site ise yargi.net. Yargı net sürekli güncel haberler üretiyor. Aktif, dinamik ve heyecanlı bir site olan yargı.neti tebrik ediyoruz.
Sonuç olarak en iyi hukuk sitesi olarak http://www.hukuki.net sitesi kendisini büyük farkla diğerlerinden ayırarak en popüler hukuk sitesi olduğunu, övgülere layık olduğunu göstermekte. Bu daldaki tüm sitelerin aynı başarıyı göstermelerini temenni ediyoruz.
Not: Yanda linklerini verdiğimizden siteleri ziyaret etmek isterseniz linklerine oradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca http://www.hukuksitesi.info sitesinden tüm hukuk konulu sitelerin yepyeni gelişmelerini takip edebilirsiniz

Saygılarımla..
(Bu Mesaj 09-15-2009 09:58 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Av.Ferda AYDIN.)
09-15-2009 09:56 PM
Forum Security Çevrimdışı
Administrator

RE: Hukuk Sohbetleri
Hukukkafe güzel bir site fakat tasarımına profesyonel bir ekip el atması gerekiyor. Biraz karışık duruyor bu yüzden üye kaybı gerçekleşiyor benim gördüğüm kadarıyla.

[Resim: 3537.jpg]
09-15-2009 10:00 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Site Yönetici

(09-15-2009 10:00 PM)Forum Security Yazılan:  Hukukkafe güzel bir site fakat tasarımına profesyonel bir ekip el atması gerekiyor. Biraz karışık duruyor bu yüzden üye kaybı gerçekleşiyor benim gördüğüm kadarıyla.
Buyurun el atın..Smile Zahmet olmazsa tabi..Rolleyes

Saygılarımla..
09-15-2009 10:06 PM
Forum Security Çevrimdışı
Administrator

Malesef Smile Kendi sitemiz biraz yola girdikten sonra belki bir ihtimal bakabiliriz.

[Resim: 3537.jpg]
09-15-2009 11:49 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişim | Gönül Üniversitesi | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi